Samenvatting klant en relatie onderzoek

Vaart Adviseurs & Accountants

Bij Vaart Adviseurs & Accountants staan we dagelijks voor onze klanten klaar. Om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en verwachtingen van onze klanten, hebben wij opnieuw een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren naar hun ervaringen met ons. Graag delen wij een aantal highlights.

Net als in 2016 hebben weer velen (166 respondenten) deelgenomen aan ons onderzoek. Hiermee krijgen wij een representatief beeld van hoe klanten en relaties ons beoordelen. Veel mooie, open reacties geven ons een scherp beeld gegeven wat ze aan ons en onze dienstverlening  waarderen. Zo houden wij met ons hele team focus op de zaken die voor onze klanten het verschil maken!

  • Op de belangrijkste 5 diensten (belastingadvies, accountancy, bedrijfsadvies, juridisch advies en familiebedrijven) zijn wij wederom beloond met een gemiddelde van 8,4. Mooie cijfers waar wij trots op zijn.
  • Klanten stellen het op prijs dat wij hun kunnen ondersteunen met een breed pakket aan diensten en in de praktijk persoonlijk betrokken zijn en meedenken met oplossingen voor hun vraagstukken.
  • Evenals in het vorige onderzoek is goed bekend dat wij belastingadvies en accountancy bieden. Iets minder bekend is dat wij ook bedrijfs- en juridische adviezen geven en familiebedrijven ondersteunen. Dat wij ook de juiste partner zijn voor financiële  vermogensplanning wordt door steeds meer klanten gezien.
  • Klanten hechten er waarde aan dat wij als kantoor een omvang hebben die maakt dat zij onze persoonlijke betrokkenheid ervaren. Ze geven in open reacties aan dat wij vanuit onze korte lijnen snel en direct reageren op vragen, duidelijke afspraken maken en gemaakte afspraken nakomen.
  • Uit het onderzoek blijkt dat veel relaties ons vol vertrouwen aanbevelen bij anderen (83%!). Vaart Adviseurs wordt gemiddeld maar liefst 3 tot 4 keer per jaar door haar promoters aanbevolen. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.

 

Download hier de pdf met de samenvatting van de onderzoeksresultaten
of bekijk hier de video samenvatting: 

 

Onderstaand enkele reacties en resultaten

 

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit onderzoeksverslag? Neem dan contact met ons op. 
Volg VAART Adviseurs & Accountants op Facebook of LinkedIn om op de hoogte te blijven van nieuws en actualiteiten.