Nieuwe plek, nieuwe naam.

Naamswijziging Brinkmans Handels wordt VAART

Brinkmans Adviesgroep Handels Belastingadviseurs 
wordt Vaart Adviseurs & Accountants.

Per februari zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie. Met de verhuizing naar een nieuw, moderner en ruimer pand, vonden we het ook tijd 'de rest' aan te pakken. Onze dienstverlening blijft natuurlijk zoals u van ons gewend bent, persoonlijk en doelgericht. Maar onze bedrijfsnaam en identiteit worden volledig vernieuwd. We nemen u mee in de transitie...

Directe aanleiding voor de naamsverandering is de verhuizing van het bedrijf. Vanaf de Wilhelminasingel in het centrum is het kantoor verplaatst naar de nieuwe locatie gelegen net voorbij de Zuid-Willemsvaart, een kanaal in de provincies Nederlands-Limburg, Belgisch-Limburg en Noord-Brabant.

De vaart in de betekenis van een aangelegde waterweg is voor ons een sterk symbool. De directe verbinding tussen a en b, rationeel en efficiënt. Niet zomaar met de stroom meegaand, maar naar behoefte aangelegd, doelgericht. Het brengt je naar je bestemming, al dan niet met tussenstops, even aan wal, het anker uit. Vooruitkijken, de route plannen... Daarnaast staat vaart voor snelheid, directheid, momentum. In onze dienstverlening streven we te allen tijde naar korte lijntjes, direct en persoonlijk contact.

Toekomstgericht, altijd snel paraat met actueel inzicht, om onze klanten op koers te houden.  

Heeft u vragen of opmerkingen over onze naamswijziging?
We beantwoorden graag uw vragen.