Team & organisatie

Organisatie

VAART Adviseurs & Accountants is specialist op het gebied van accountancy, fiscaliteit, juridische en organisatorische zaken voor ondernemer & familiebedrijf.

Wij zijn een multidisciplinaire organisatie, gevestigd in Weert, waar generalisten worden omringd door specialisten. Kwaliteit en efficiëntie, dat is altijd ons streven. Dit kunnen we in de eerste plaats realiseren door onze deskundige en betrokken medewerkers, specifiek specialisme binnen de organisatie en korte organisatorische lijnen. We besteden veel aandacht aan opleidingen en trainingen om het niveau voortdurend hoog te houden. En we zijn alert op actualiteiten, bijvoorbeeld als het gaat om fiscale veranderingen. Onze medewerkers worden meteen op de hoogte gebracht en relevante informatie wordt snel richting klanten gecommuniceerd.

Bij VAART Adviseurs & Accountants heeft u een vaste aanspreekpartner. Wij werken met een team waarbij de adviseur zélf naar de cliënt gaat en niet zijn assistent. Daarin zijn wij onderscheidend: wij willen dat onze adviseurs een-op-een in gesprek gaan met cliënten en hun adviespartner zijn. Onze filosofie is dat dit het beste mogelijk is vanuit een kleinere setting, waarin adviseurs nauw met elkaar samenwerken en elkaar inspireren.

Vanuit een structureel persoonlijk contact kunnen wij een vertrouwensrelatie met de cliënt opbouwen. Wij moeten dat vertrouwen blijven waarmaken, de cliënt staat bij ons altijd centraal.

Naast ons interne kennisnetwerk beschikken we over een uitgebreid extern kennisnetwerk waarmee wij onze cliënten bewust in contact brengen. Ons kennisnetwerk is een verbreding van onze dienstverlening en dit delen we graag met onze cliënten.
 

Wij voegen waarde toe aan uw onderneming door als sparringpartner te fungeren.

Wij durven in ons advies duidelijk richting te geven. Dat doen wij met gedegen vakinhoudelijke kennis. Wij zijn er op het juiste moment als ervaren gesprekspartner met de blik gericht op de toekomst, uw toekomst!

Wat vinden onze klanten?

“Werkzaamheden worden correct volgens afspraak uitgevoerd, adviesniveau is uitstekend.”

Ons team

Harry Handels - VAART Belastingadviseurs Weert

Harry Handels

(Fiscalist en belastingadviseur)

Rob de Louw - VAART Adviseurs & Accountants, Weert

Rob de Louw

(Adviseur, Accountant)

Peter Koerts - VAART Adviseurs & Accountants, Weert

Peter Koerts

(Adviseur)

John Wolters -  VAART Adviseurs & Accountants, Weert

John Wolters

(Adviseur)

Jeannette Geraets - Juridisch Adviseur

Jeannette Geraets

(Juridisch adviseur)

Stephan Bouts - Controller Weert

Stephan Bouts

(Controller)

dcoenen-assistent-accountant-weert

Dinja Coenen

(Assistent Accountant)

Daniëlle Maas

(Assistent Accountant)

Maikel-steer-assistent-accountant-weert

Maikel Steer

(Assistent Accountant)

Janneke van Rooijen-Cooijmans

(Assistent Accountant)

Vera Funke Küpper - Junior Belastingadviseur

Vera Funke Küpper

(Junior Belastingadviseur)

Bianca Berben

(Secretariaat)