Uitkomsten klant- en relatie onderzoek 2020

Vaart Adviseurs & Accountants

Bij Vaart Adviseurs & Accountants staan we dagelijks voor onze klanten klaar. Om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en verwachtingen van onze klanten, laten wij periodiek een onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de ervaringen van onze klanten met ons bedrijf. In dit overzicht presenteren we de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek. 

Dit jaar hebben 139 respondenten deelgenomen aan ons onderzoek. De vele, open reacties geven ons een scherp beeld van wat er aan onze dienstverlening gewaardeerd wordt en waar we nog extra aandacht aan zouden moeten besteden. Dit helpt ons hele team de focus te behouden op de zaken die voor onze klanten het verschil maken!

  • Op de belangrijkste 5 diensten (belastingadvies, accountancy, bedrijfsadvies, juridisch advies en familiebedrijven) zijn wij beloond met een gemiddelde van 8,6. Een mooie cijfer waar wij trots op zijn.
  • Vaart Adviseurs & Accountants geniet vooral bekendheid als specialist op het vlak van belastingadvies en accountancy. Wat betreft onze diensten op het gebied van advisering aan familiebedrijven, juridisch advies en bedrijfsadvies, valt er nog flink nog aan bekendheid te winnen. 
  • Klanten stellen het op prijs dat wij betrokken zijn en goed bereikbaar voor vragen. Dat vragen snel en adequaat behandeld en beantwoord worden.
  • Uit het onderzoek kwam aar voren dat maar liefst 97% van de respondenten het (meest recente) contact met Vaart Adviseurs als prettig of zeer prettig heeft ervaren. 
  • Deskundigheid, betrouwbaarheid, korte lijnen en een persoonlijke benadering zijn veelgenoemde aspecten die onze relaties waarderen. Ze geven in open reacties aan dat wij vanuit onze korte lijnen snel en direct reageren op vragen, en dat ook onze pro-actieve advisering en optimalisatie erg wordt gewaardeerd. 
  • Uit het onderzoek blijkt dat veel relaties ons vol vertrouwen aanbevelen bij anderen (85%). Vaart Adviseurs wordt gemiddeld maar liefst 3 tot 4 keer per jaar door haar promoters aanbevolen. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.

 

Onderstaand enkele reacties en resultaten

 

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit onderzoeksverslag? Neem dan contact met ons op. 
Volg VAART Adviseurs & Accountants op Facebook of LinkedIn om op de hoogte te blijven van nieuws en actualiteiten.