Marian Dirckx-Coumans

Assistent Accountant

Met assistent- accountant Marian is het team van Vaart Adviseurs & Accountants een bak aan ervaring rijker. Ze heeft tijdens haar ruim 36 jaar werkervaring in het MKB al vele bedrijven bijgestaan en begeleid. Bij doorlopende werkzaamheden, zoals jaarrekeningen en belastingaangiftes, maar ook bij grote bedrijfsontwikkelingen, zoals overnames (binnen familiebedrijven), start-ups en stakingen van ondernemingen. Ze heeft interesse in fiscaliteit en houdt ook de ontwikkelingen op het gebied van automatisering nauwgezet bij. 

Haar interesse is even breed als haar ervaring; "Mijn werkzaamheden zijn heel gevarieerd, eigenlijk sta ik de klant bij, bij álle administratieve rompslomp die bij het ondernemerschap komt kijken en waarbij ondersteuning gewenst is."

Een zelfstandige teamspeler, zo kun je Marian omschrijven. Ze is zelfstandig, professioneel en betrouwbaar in de uitwerking van haar taken, maar gaat ook graag in gesprek met collega's en met haar opdrachtgever om samen - op basis van álle beschikbare kennis - tot een optimaal advies te komen. E mdirckx@vaartadviseurs.nl
T +31495520447


Postbus 58, 6000 AB Weert
Schepenlaan 3, 6002 EE Weert

Kennismaken? Neem contact op

Naar overzicht organisatie