Vacature Assistent-Accountant Weert

Vacature bij VAART Adviseurs & Accountants, Weert

Assistent accountant (24-40u)

VAART-quiz__1_.png
  • Branche: Advies-Accountancy-Fiscaliteit
  • Dienstverband: 24 - 40 uur
  • Plaats: Weert


VAART Adviseurs & Accountants is een sterk groeiende accountancy- en adviesorganisatie welke is aangesloten bij NBA, SRA en NOB. Vanuit Weert werken wij met 14 mensen voornamelijk voor het Midden- en Kleinbedrijf in Limburg en Noord-Brabant. Vanuit een full-service gedachte (accountancy, advies, fiscaliteit en juridische dienstverlening) zijn wij aangaande de gehele financiële huishouding de sparringpartner voor onze klanten.

Vrijheid, verantwoordelijkheid, collegialiteit, dynamiek en know how, VAART Adviseurs & Accountants heeft je veel te bieden. We vinden het belangrijk dat jij met plezier bij ons werkt en dat jij je bij ons thuis voelt. Maar ook dat je de ruimte neemt én krijgt om je verder te ontwikkelen. We bieden je een flexibele en dynamische werkomgeving met mooie kansen voor groei.

Functieprofiel:

Je werkt graag in teamverband. Als assistent-accountant ben je de rechterhand van de relatiebeheerders en adviseurs. Je stelt ook de jaarrekening en fiscale aangiftes samen. Daarnaast zorg je in teamverband samen met collega’s voor tijdige, juiste en volledige management informatie op basis waarvan de ondernemer zijn beslissingen neemt.

Functie-eisen:

  • HBO Accountancy of Bedrijfseconomie studie afgerond of nagenoeg afgerond;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je hebt een ondernemende en overtuigende persoonlijkheid;
  • Je hebt affiniteit met automatisering
  • Je bent een teamplayer, die zowel binnen de organisatie als in samengestelde externe (tijdelijke) teams kordaat voor de dag komt, rekening houdend met de persoonlijkheid van anderen en de overige competenties binnen een team.
     

VAART Adviseurs & Accountants biedt:

VAART Adviseurs & Accountants biedt werknemers een prima salaris conform de aanwezige competenties en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij begeleiden je bij de ontwikkeling van je carrière teneinde je sterke kanten aan te scherpen. We zorgen ervoor dat jouw talenten optimaal worden benut en we geven je de ruimte om je verder te ontwikkelen. Binnen Vaart Adviseurs & Accountants is er veel aandacht voor een gezonde work-life balance.

Informatie over de functie:

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Rob de Louw, tel. +31 495 520 447.

Solliciteren op de vacature:

Ben je geïnteresseerd in de functie? Solliciteer dan direct door een e-mail met je persoonlijke motivatie en CV naar info@vaartadviseurs.nl te sturen.